2 napos személyes, egyéni képzés Weitz Terézzel

Hogyan tanulj, amikor körülötted minden összedől?

Ki ne ismerné az érzést, hogy haladni akar, hogy elérkezett az önmegvalósítás ideje, valami mégis akadályozza. Gyerekek, munka, háztartás, iskola és megannyi teendő, amiért úgy érezzük, ez nekünk nem fog menni. Gondolj bele, mennyi mindent feladtál már, mert rájöttél nincs idő, nincs lehetőség, Te ehhez mégis kevés vagy, túl sok a teher és még egyet már nem bírsz el. Félsz, hogy mások előtt kudarcot vallasz, mert lassabb a tempód és azt gondolod, másként vagy “bekötve”.

Hidd el megértem!

És igazad is van mindegyik gondolatnál. Azt azonban tudod, hogy mindez csak kifogás?

Létezik ugyanis egy módszer, amellyel nem csak önmagadhoz, de a hőn áhított tudáshoz is közelebb kerülsz. Ráadásul a kurzus egyéni és Rád, az igényeidre épül.

egyeni-konzultacio

Weitz Teréz vagyok és a két agyféltekés tanulást, az ebben a gondolkodásban rejlő rejtett tudást kutatom és tanítom immár 25 éve.

weitz-terez

Már több ezren vettek részt sikeresen a tanfolyamaimon, amivel elsajátítható egy nyelv, megszerezhető egy diploma, ráadásul a mindennapi látásmódunkat is sokkal könnyebbé teszi.

A bal agyféltekéd használatával a kifogásaid mind igazak, a két agyféltekével azonban olyan tudásnak, a hatékony tanulásnak kapod meg minden eszköztárát, ami egész életedre könnyebbé teszi a tanulási folyamataidat, valamint önmagad megismerésének kulcsát.

Ha azt gondolod, ez egy nehéz és bonyolult összefüggésekkel teli halmaz, tévedsz!  Mindössze két nap alatt szert tehetsz a hatékony tanulás lehetőségére.

Ne gyere, ha:

 • úgy érzed Te mindent tudsz
 • úgy gondolod a magolással teli világ a Te életed
 • nem vagy befogadó és hajlandó
 • nem vagy nyitott a kreatív tanulásra

Ellenben itt a helyed, ha:

 • terveid vannak az életben
 • keresed az utat, az önmegvalósítást
 • iskolapadban ülsz, vagy most vágnál bele életed kalandjába
 • van benned akarat és szándék

Kinek ajánlom a tanfolyamot?

Mindenkinek, aki önszántából érkezik. Anyáknak, apáknak, nagymamáknak és diákoknak egyaránt. Egy tanfolyam csak Neked. Egyéni tréning, melyben csak Rád figyelek, a saját tempódban, a saját szükségleteid figyelembevételével. Itt azt kapod, amire szükséged van.

 • Nem lesznek töltelék mondatok, percek órák.
 • Egyben felismered a saját gátjaid és az áthidalás lehetőségét, hiszen az önismeret fontos része a kurzusnak.
 • Megtanítalak felismerni a saját érzéseiden keresztül a tudásod hatalmát, amit mindig, minden körülmények között használhatsz.

Szeretnél házastársat, szülőt, vagy barátot bevonni az egyéni tréningedbe?

Itt ezt is megteheted. Ha úgy érzed, van valaki, akivel szívesen megosztanád a lehetőséget, akiről úgy érzed, egyként néztek szembe a tanulás nehézségeivel, hozd el magaddal.  Fontos, hogy itt az történjen, ami valóban a haladásod szolgálja. Ismeretlenek, vetélytársak, csoporttársak nélkül.

Soha többé nem jelent majd gondot egy összefüggés megértése, egy évszám vagy egy telefonszám azonnal megjegyzése. Soha nem kell szégyenkezned amiatt, hogy nem sikerült egy vizsgád, hogy nem tudsz előadást tartani a lámpaláz miatt, vagy azonnal elfelejtettél egy nevet. És az öregségi demenciától sem kell többé tartanod.

könyv, óra, szemüveg

Minden, ami a hatékony tanuláshoz kell, a teljesebb élethez, én az összes kulcsot a kezedbe adom.

egyéni tanulás

Az egyéni képzés felépítse

 • 2 X 5 órában, két egymást követő napon.
 • 2 óra utánkövetés online.
 • Amit még a képzés után átadok, hogy ne maradj magadra és bármikor fel tudd eleveníteni a tanultakat: a képzés online formája
 • A Jobb-bal jobban Két féltekés tanulás örömmel című könyv.

Ha szeretnél további információkat kapni az egyéni képzés feltételeiről, töltsd ki és küldd el az alábbi űrlapot!

Részletes választ fogunk írni Neked az aktuális lehetőségekről, a megadott e-mail címedre.