Felnőtteknek

Időpont:

2022. április 23-24.

Hely:

6237 Kecel, József Attila u. 17.

Időpont:

2022. május 14- 15.

Hely:

Forrás Jóllét Stúdió 1122 Budapest, Magyar jakobinusok tere 7.

Időpont:

2022. augusztus 27-28.

Hely:

Forrás Jóllét Stúdió 1122 Budapest, Magyar jakobinusok tere 7.

Időpont:

2022. szept 10-11.

Hely:

6237 Kecel, József Attila u. 17.

Időpont:

2022. október 22-23.

Hely:

Forrás Jóllét Stúdió 1122 Budapest, Magyar jakobinusok tere 7.

Felhívom a figyelmed, hogy a maximális létszám 16 fő. Teltház esetén várólistára tudlak felvenni.

Ha megnyomod a megrendelés elküldése gombot, szerződést kötöttünk. A szerződéskötéstől számítva 8 napon belül utald el a foglalót/teljes díjat.
Ha mégsem szeretnél jönni, visszaléphetsz a szerződéstől, 8 napon belül. Írj egy emailt a sikerkovacs.nyest@gmail címre. Nem kérdezem meg az okot. Visszautalom az összeget.
Jelezd e-mailben vagy telefonon. Választhatsz egyszer egy másik időpontot a rákövetkező két tréning közül.
Jelezd telefonon. 06 70 949 1184 Szólni fogok, ha valamelyik tréningen van szabad hely. 2 nappal előtte, hogy készülni tudj.
Én sem számítottam arra, hogy ilyen sokan lesznek, akik úgy gondolják, jelentkeznek és az nem jár semmivel. Arra sem számítottam, hogy a tréning előtti estén vagy reggelen többen is visszalépnek és kérik vissza a befizetett díjat, miközben várólista van.

Munka és család mellett nem tudsz eredményesen és gyorsan tanulni?

A jobb agyféltekés tanulási tréningen 12-16 főnek tanítom meg a, gyors, értő tanulás módszerét.  Személyre szabottan, hozott tananyagra úgy, hogy min. 90%-os hosszú távú tudás a végeredménye.

A hatékony tanulás tréning felépítése

1. nap

 1. Felmérem a memóriaképességed, hogy legyen mihez hasonlítanod, az ugrásszerű fejlődésed.
 2. Tanulással kapcsolatos hiedelmeid megállapítása. A tréning végén újra mérjük, hogy lásd, sokkal többre vagy képes, mint hitted.
 3. Személyiségteszt. 2500 éves tudományon alapuló teszt, mely konkrétan megmutatja erősségeid, gyengéid. Megtanulod elfogadni magad. Ezzel magabiztosságod, önbecsülésed növeled.
 4. Memotechnikák a gyakorlatban. Szó és szám memorizálási technikákat tanulunk. Azonnali sikerélményt garantálok, kulcsszavak évszámok, fogalmak terén.
 5. Hogyan és miért relaxálj? 10 perc relaxálás 3 óra alvással is felér. Rendszeres lazítással nyugodtabb, okosabb, koncentráltabb, egészségesebb és kreatívabb leszel.
 6. Kineziológiai gyakorlatok. Jobb és bal agyféltekét összehangoló, valamint koncentrációs készséget fejlesztő gyakorlatokat tanulunk.

2. nap

 1. Stressz oldás, önbizalom növelés. Hiába a hatékony tanulási technika, ha stressz helyzetben nem tudod előhívni a megtanultakat.
 2. Hogyan tanulj nyelveket? Beszéd, hallásértés, szövegértés, íráskészség területeit vesszük át lépésről lépésre. Megismered a Lozanov nyelvtanulási módszer lényegét. A csúcspontja a blokknak az 1 óra alatt 120 szó, hívószó technikával. Saját fejlesztés.
 3. Tanulás zenével. Miért? Milyen zenét, mikor?
 4. Időgazdálkodás, tanulási stratégia. Mikor, meddig tarts szünetet? Hányszor, mikor ismételj?
 5. Közösen készítünk egy általam adott anyagból elmetérképet. Megtanuljuk az anyagot a már ismert technikák alkalmazásával. Itt áll össze a kép.
 6. Hozott, saját tananyag feldolgozása önállóan. Folyamatosan figyelem a munkád, ha elakadsz, segítséget adok. Javítom a hibákat.

Mettől meddig tart a tréning?

 • Mindkét nap 08:45 – 17:00-ig.
 • Másfél óránként 15 perces szünetekkel.
 • 12:30 – 13:30-ig ebédszünet.
 • Szünetben a konyhában kávé, tea, ásványvíz, agyserkentő homoktövis ital.
 • Lehetőség van ebéd melegítésére.

“Szeretném jelezni, hogy ez a módszer fantasztikus! Az első 3 nap szét akart hasadni a fejem, de azóta minden begördül a buksimba, és olyan öröm a tanulás, hogy úgy döntöttem, hogy feleslegesen nem szakadok meg, és átütemeztem a vizsgát, de nincs bennem drukk és aggodalom, mert rögzülnek a megjegyezhetetlen dolgok.”

Orsolya

Miért érdemes eljönnöd?

17 évvel ezelőtt kezdtem kutatni, hogyan működik az agy tanulás közben. Mert ahhoz nem kaptál még soha sehol használati utasítást. Hogyan kell hatékonyan, eredményesen tanulni úgy, hogy az értő és gyakorlatban használható tudás legyen? A módszert agykutatók, tanulás kutatók kísérleti anyagából vettem át. Gyakorlatban minden elemét kipróbáltam. Szelektáltam. Több száz diákom nyelvvizsgázik 13-14 éves korban középfokon. Közülük sokan 15-16 évesen felsőfokú német nyelvvizsgát tesznek. Alkalmazzák a módszert minden tantárgyra.

Közel 400 elégedett tréning résztvevő

Közvetlen segítség

Nem előadást tartok, amit végig kell hallgatnod. Konkrét, hogyan kell tanulni csomagot kapsz. Minden személyes, egyéni problémádra válaszolok.

AHA élmény

Garantáltan AHA élményben lesz részed. A visszajelzések igazolják, hogy nem megfoghatatlan, hanem konkrétan mérhető eredményt tapasztalsz a tanulás után.

Mindent a gyakorlatban

Minden egyes tanulási technikát együtt tanulunk meg. Azt veszed át, ami hozzád közel áll. A hatékony tanulási módszerek azonban semmit sem érnek, ha nem ismered önmagad. Ha nem tudod beosztani az időd, halogatsz. Ha pánikba esel és nem tudod előhívni a megtanultakat. 30 év tanítási tapasztalattal a hátam mögött tudom, mire van szükséged.

Lazítás- tanulás

Releváns sztorikkal, érdekes kísérleti eredményekkel színesítem és lazítom a tanulás szakaszait. Sok-sok kísérletet veled is elvégzünk, hogy valóban meggyőződj annak hitelességéről.

Megfelelő mennyiség

Kapsz egy dossziét, amiben a feladatok szerepelnek. Ezeken végigmegyünk. Találsz speciális technikai megoldásokat verstanulásra, arra hogyan jegyezd meg a könyvek, filmek címét, íróját, rendezőjét. Matematikai képleteket, szabályok memorizálását. Tartalmaz egy összefoglalót, a tanulás lépéseivel. Könyvajánlót. Egyéb gyakorlatokat, melyek a gondolkodást segítik.

Szeretném megköszönni azt a két napot, amit veled és a csoporttal tölthettem. Ez volt az első olyan tanfolyam, ahol valóban “kaptam.” A módszer jó és működik, ezt ma reggel is leteszteltem. El kell, hogy mondjam, ahogy figyeltelek és hallgattalak, egy idő után az jutott eszembe hogy ezt a módszert “meg fogom tanítani” az éppen utolsó éves lányomnak is, aki a Semmelweis Egyetemen tanul gyógytornásznak és nagyon sokat kínlódott eddig a tanulással. És az is eszembe jutott, hogy ezt “meg fogom tanítani” a nemsokára iskolába menő unokámnak is.

Marianna

Kinek érdemes eljönni?

Elfoglalt vállalkozóknak

Akiknek folyamatosan képezniük kell magukat. Család, háztartás, gyereknevelés mellett nem győzik a tanulást. Ráadásul azonnal elfelejtik a megtanultakat.

Munka mellett egyetemre járóknak

Akiknek nem jut elég idő felkészülni a vizsgákra. Akik nem csak a vizsgára akarnak tudni, hanem alkalmazható tudásra vágynak.

Szülőknek

Akik meg akarják tanulni a jobb agyféltekés tanulási technikát, hogy azt átadhassák gyermeküknek. Még mielőtt a rossz és haszontalan tanulási módszer rögzülne.

Vezető beosztásúaknak

Akiknek előrejutása és elismertsége függ a szakmai tudástól. Ezért állandóan képzik magukat.

Nyelvtanulóknak

Bármilyen nyelv megtanulásánál működik a módszer.

Pedagógusoknak

Akik érzik, hogy hagyományos módon már nem lehet eredményesen tanítani és szívesen kipróbálnák az új módszereket.

Én állásinterjút is így csináltam meg, hogy megrajzoltam a térképet és a csápokba odaírtam pár szót németül mikor mit csináltam.

Ágnes

150 db évszámot kellett megtanulni az egyháztörténet vizsga (jogi kar) beugróhoz. A beugró annyit tesz, hogy ha azt tudod, mehetsz vizsgázni a tananyagból. A rajzolás több időt vett igénybe, mint a memorizálás és ismétlés, de ott is, kb. az első 20 db kártya tartott relatíve sokáig, aztán belejöttem. Ez egy hétvége alatt megvolt, úgy, hogy moziba mentem, főztem és vacsora vendégeket is fogadtam.

Laura

Hozom az összegzést a vizsgákról: két gyereknek összesen19 vizsgája volt, ebből 7 olyan szóbeli, amire elmetérképpel készültünk. Az eredmény, öt darab 5-ös,és két 4-es. A nyolcadikos fiam nehezebben kezdett hozzá a térképekhez, de megcsinálta és most nagyon büszke és elégedett magával. A lányom azt mondta, hogy sokkal könnyebb volt így tanulni, különösen a nehezebb dolgokat. Nagyon-nagyon büszke vagyok rájuk! (Magántanulók.)

Ágnes

Meséltem a gyerekeknek, hol jártam a hétvégén és mit tanultam. Az elmetérkép nem volt új számukra, de most tudatosan és gyakrabban próbálok ezzel a módszerrel tanítani. Már volt, aki sokkal szebb feleletet produkált és a bátortalanabbak is merészkedtek megszólalni.

Éva

Kinek nem való?

 • Aki munka nélkül csodát vár
 • Aki azt hiszi, 3 óra alatt el lehet sajátítani a módszert
 • Aki utána nem használja a megtanultakat
 • Aki nem hajlandó időt és energiát belefektetni a rossz szokásainak megváltoztatásába

Árak és kedvezmények

 • A tréning ára 39 900 Ft
 • Testvéreknek, közeli családtagoknak (szülő, gyerek) 36 900 Ft
 • 27% áfát tartalmaz

Hogyan történik a jelentkezés

 1. Elküldted a jelentkezést.
 2. Kapsz egy visszaigazoló e-mailt a részletekkel.
 3. 10 000 ft előleg átutalásával tudod biztosítani a helyed.
 4. A felvétel nem a jelentkezés, hanem az utalás beérkezésének sorrendjében történik.
 5. A fennmaradó összeget a helyszínen tudod kifizetni.
 6. A számlát a helyszínen adom át.

Tanúsítvány

Tanúsítványt kapsz, arról, hogy elvégezted a 16 órás Jobb agyféltekés tanulási tréninget. A tréning nem akkreditált. De pedagógusoknak van egy szabad kreditpont keret, melyet nem akkreditált képzésből is vihetnek.

Ajándék

A tréning után bekerülsz egy titkos csoportba, ahol további segítséget kaphatsz a csoporttagoktól és tőlem. Motivációt mások sikereiből. Elsőként értesülhetsz a legfrissebb bejegyzéseimről, fejlesztéseimről.  

Most már csak a ház különböző helyiségeire gondolok és jönnek a kulcsszavak. Nagyon jó! Először a férjem furcsállta a dolgot, de most már látja, hogy ez nekem jó, így nem szól semmit. Kezdetben azt kérdezte, hogy ez nem sokkal több idő, mintha leülnék és megtanulnám? Mondtam neki, hogy az hosszútávon nem marad meg a fejemben. Rám hagyta, mondván, ha nekem jó, akkor neki is. Azóta már megkért, hogy küldjem át az elmetérképeket neki fotón és unalmas tárgyalásokon majd elnézegeti. :))) Először nagyon nehéz volt kitalálni, hogyan rakjam rá a térképre a száraz anyagot. Majd belepusztultam! Annak örülök, hogy vannak kisebb-nagyobb sikerélmények. Ezt hiányoltam a villámolvasás tanfolyamon. Itt meg már volt sikerélmény, mert a férjem kérdezgetett általában a büntetőjogról – úgy, mint ahogy azt a szakvizsgán csinálják – és tudtam válaszolni neki.

Andrea

Szerző

A nevem Weitz Teréz. Bő három évtizedes német nyelvtanári, 25 éves nyelvvizsga előkészítő és 20 éves szinkrontolmács tapasztalatom alapján fejlesztettem ki az egyéni tanulási-nyelvtanítási módszeremet.