14-18 éveseknek

Tanulási tréning 14-18 éveseknek

Időpont:

2021. február 13-14.

Hely:

Forrás Jóllét Stúdió 1122 Budapest, Magyar jakobinusok tere 7.

Időpont:

2021. márcuis 27-28.

Hely:

Forrás Jóllét Stúdió 1122 Budapest, Magyar jakobinusok tere 7.

Időpont:

2021. március 6-7.

Hely:

6237 Kecel, József Attila u. 17.

Végre egy olyan komplex tanulási csomag, amivel középiskolások, nyolcadikosok, maxpontos felvételi pontszámot kaphatnak.

Te is használhatod a jobb agyféltekés hatékony tanulási módszert úgy, hogy élvezed a tanulást és legalább 91%-ban megjegyzed az anyagot. A jobb agyféltekés tanulási tréningen 12-16 főnek tanítom meg a gyors, értő tanulás módszerét. Személyre szabottan, hozott tananyagra, ötösre.

A hatékony tanulás tréning felépítése

1. nap

 1. Felmérem a memóriaképességed, hogy legyen mihez hasonlítanod, az ugrásszerű fejlődésed.
 2. Tanulással kapcsolatos hiedelmeid megállapítása. A tréning végén újra mérjük, hogy lásd, sokkal többre vagy képes, mint hitted.
 3. Személyiségteszt. 2500 éves tudományon alapuló teszt, mely konkrétan megmutatja erősségeid, gyengéid. Megtanulod elfogadni magad. Ezzel magabiztosságod, önbecsülésed növeled.
 4. Memotechnikák a gyakorlatban. Szó és szám memorizálási technikákat tanulunk. Azonnali sikerélményt garantálok, kulcsszavak évszámok, fogalmak terén.
 5. Hogyan és miért relaxálj? 10 perc relaxálás 3 óra alvással is felér. Rendszeres lazítással nyugodtabb, okosabb, koncentráltabb, egészségesebb és kreatívabb leszel.
 6. Kineziológiai gyakorlatok. Jobb és bal agyféltekét összehangoló, valamint koncentrációs készséget fejlesztő gyakorlatokat tanulunk.

2. nap

 1. Stressz oldás, önbizalom növelés. Hiába a hatékony tanulási technika, ha stressz helyzetben nem tudod előhívni a megtanultakat.
 2. Hogyan tanulj nyelveket? Beszéd, hallásértés, szövegértés, íráskészség területeit vesszük át lépésről lépésre. Megismered a Lozanov nyelvtanulási módszer lényegét. A csúcspontja a blokknak az 1 óra alatt 120 szó, hívószó technikával. Saját fejlesztés.
 3. Tanulás zenével. Miért? Milyen zenét, mikor?
 4. Időgazdálkodás, tanulási stratégia. Mikor, meddig tarts szünetet? Hányszor, mikor ismételj?
 5. Közösen készítünk egy általam adott anyagból elmetérképet. Megtanuljuk az anyagot a már ismert technikák alkalmazásával. Itt áll össze a kép.
 6. Hozott, saját tananyag feldolgozása önállóan. Folyamatosan figyelem a munkád, ha elakadsz, segítséget adok. Javítom a hibákat.

"Nekem mindig is nehezen ment az angol főleg a szótanulás, de Tercsi néni módszerével pár hónap alatt annyit fejlődtem, hogy úgy gondoltam már idén megpróbálom az érettségit. És milyen jól tettem. Tegnap tudtam meg, hogy 97%-ot értem el! Nagyon szépen köszönöm, hogy megtanította nekem!"

Zsófi

Mettől meddig tart a tréning?

 • Mindkét nap 08:45 - 17:00-ig.
 • Másfél óránként 15 perces szünetekkel.
 • 12:30 - 13:30-ig ebédszünet.
 • Szünetben a konyhában kávé, tea, ásványvíz, agyserkentő homoktövis ital.
 • Lehetőség van ebéd melegítésére.

Miért érdemes eljönnöd?

17 évvel ezelőtt kezdtem kutatni, hogyan működik az agy tanulás közben. Mert ahhoz nem kaptál még soha sehol használati utasítást. Hogyan kell hatékonyan, eredményesen tanulni úgy, hogy az értő és gyakorlatban használható tudás legyen? A módszert agykutatók, tanulás kutatók kísérleti anyagából vettem át. Gyakorlatban minden elemét kipróbáltam. Szelektáltam. Több száz diákom nyelvvizsgázik 13-14 éves korban középfokon. Közülük sokan 15-16 évesen felsőfokú német nyelvvizsgát tesznek. Alkalmazzák a módszert minden tantárgyra.

Közel 400 elégedett tréning résztvevő

"Tercsi néni nem csak a németre, de az életre is tanított bennünket. Kezei alól kikerülve már egy olyan „önmenedzselési” képességgel rendelkeztünk, ami az élet számos területén könnyítette meg számunkra az érvényesülést, akár csak azáltal, hogy tudtunk kommunikálni, tudtunk értelmesen beszélni és írni magyarul (a német csak ráadás). Arról nem is beszélve, hogy máig csodálkozva néznek rám, mikor szóba kerül, hogy 15 évesen már felsőfokú német nyelvvizsgával rendelkeztem, s mindezt egy olyan városban, ahol se két tannyelvű általános iskola nem létezett, sem pedig földrajzi elhelyezkedése vagy gazdasági fejlettsége nem indokolta volna, hogy ez természetes legyen."

Anita

Közvetlen segítség

Nem előadást tartok, amit végig kell hallgatnod. Konkrét, hogyan kell tanulni csomagot kapsz. Minden személyes, egyéni problémádra válaszolok.

AHA élmény

Garantáltan AHA élményben lesz részed. A visszajelzések igazolják, hogy nem megfoghatatlan, hanem konkrétan mérhető eredményt tapasztalsz a tanulás után.

Mindent a gyakorlatban

Minden egyes tanulási technikát együtt tanulunk meg. Azt veszed át, ami hozzád közel áll. A hatékony tanulási módszerek azonban semmit sem érnek, ha nem ismered önmagad. Ha nem tudod beosztani az időd, halogatsz. Ha pánikba esel és nem tudod előhívni a megtanultakat. 30 év tanítási tapasztalattal a hátam mögött tudom, mire van szükséged.

Lazítás- tanulás

Releváns sztorikkal, érdekes kísérleti eredményekkel színesítem és lazítom a tanulás szakaszait. Sok-sok kísérletet veled is elvégzünk, hogy valóban meggyőződj annak hitelességéről.

Megfelelő mennyiség

Kapsz egy dossziét, amiben a feladatok szerepelnek. Ezeken végigmegyünk. Találsz speciális technikai megoldásokat verstanulásra, arra hogyan jegyezd meg a könyvek, filmek címét, íróját, rendezőjét. Matematikai képleteket, szabályok memorizálását. Tartalmaz egy összefoglalót, a tanulás lépéseivel. Könyvajánlót. Egyéb gyakorlatokat, melyek a gondolkodást segítik.

"Hétfőn a magyar érettségin is sokat segített! A felügyelő tanár megállt, nézegette egy darabig az elmetérképemet és egy elismerő pillantással továbbállt...5 oldalt sikerült is összehozni, bár ötlet lett volna meg! Tehát, köszönöm sokadjára is a segítséget!"

Zsófia

Kinek érdemes eljönni?

Aki szeretné, hogy felvegyék az egyetemre

Aki szeretne jó gimnáziumba menni

Aki nehezen tanul és nehezen jegyzi meg a megtanultakat.

Ötös érettségit és sok felvételi pontot célzott meg.

"A Berni anyukája vagyok. Szeretném megköszönni még egyszer a segítséget. Berni felelt bioszból, és ÖTÖST kapott. Nagyon örült neki, annyira, hogy őőőőő, aki nem nagyon hitt ebben a dologban, a napokban megkérdezte tőlem, hogy mikor megyek a városba, mert hozni kellene neki A/3 méretű rajzlapot."

Beáta

Drága Tercsi!

Jàzminnal jelentjük:

János Vitéz;
6.fejezet/4 versszak ✔
7.fejezet/4 versszak  ✔

Minden görcs nélkül, lazán ((még nem igazán "szépen" rajzolva))de sikerült!!!!!

 Annamari

Kinek nem való?

 • Aki munka nélkül csodát vár
 • Aki azt hiszi, 3 óra alatt el lehet sajátítani a módszert
 • Aki utána nem használja a megtanultakat
 • Aki nem hajlandó időt és energiát belefektetni a rossz szokásainak megváltoztatásába
 • Akinek van jól működő tanulási stratégiája és könnyen sikerülnek a vizsgái
 • Akit a szülei fizetnek be, és neki esze ágában sem lenne elvégezni a tréninget

Árak és kedvezmények

A tréning ára 39 900 Ft

Testvéreknek, közeli családtagoknak (szülő, gyerek) 36 900 Ft

27% áfát tartalmaz

Hogyan történik a jelentkezés

 1. Elküldted a jelentkezést.
 2. Kapsz egy visszaigazoló e-mailt a részletekkel.
 3. 10 000 ft előleg átutalásával tudod biztosítani a helyed.
 4. A felvétel nem a jelentkezés, hanem az utalás beérkezésének sorrendjében történik.
 5. A fennmaradó összeget a helyszínen tudod kifizetni.
 6. A számlát a helyszínen adom át.

Felhívom a figyelmed, hogy a maximális létszám 16 fő. Teltház esetén várólistára tudlak felvenni.

Ha megnyomod a megrendelés elküldése gombot, szerződést kötöttünk. A szerződéskötéstől számítva 8 napon belül utald el a foglalót/teljes díjat.
Ha mégsem szeretnél jönni, visszaléphetsz a szerződéstől, 8 napon belül. Írj egy emailt a sikerkovacs.nyest@gmail címre. Nem kérdezem meg az okot. Visszautalom az összeget.
Jelezd e-mailben vagy telefonon. Választhatsz egyszer egy másik időpontot a rákövetkező két tréning közül.
Jelezd telefonon. 06 70 949 1184 Szólni fogok, ha valamelyik tréningen van szabad hely. 2 nappal előtte, hogy készülni tudj.
Én sem számítottam arra, hogy ilyen sokan lesznek, akik úgy gondolják, jelentkeznek és az nem jár semmivel. Arra sem számítottam, hogy a tréning előtti estén vagy reggelen többen is visszalépnek és kérik vissza a befizetett díjat, miközben várólista van.

Ajándék

A tréning után bekerülsz egy titkos csoportba, ahol további segítséget kaphatsz a csoporttagoktól és tőlem. Motivációt mások sikereiből. Elsőként értesülhetsz a legfrissebb bejegyzéseimről, fejlesztéseimről.  

"Egy olyan ember, aki otthonról és gyermekkorából keveset tudott magával hozni, a megfelelő környezetben és iránymutatással, ha motivált, csodákra képes. A Tanárnő profizmusát támasztja alá, hogy mindezeket ő már a kilencvenes években felismerte, mikor még Magyarországon híre-hamva nem volt a valódi menedzsmentnek, vagy az informális keretek közötti tanulásnak. Azóta pedig folyamatosan fejlődik, nem fél megújulni, így garantálva az oktatás magas színvonalának megőrzését az egyre jobban kiéleződő versenyhelyzetben is.

Gondoltátok volna, hogy még mindig, közel 12 évvel az után, hogy az utolsó órán részt vettem Nála, az élet legváratlanabb pillanataiban is eszembe jut, hogy jé, tényleg: ezt is Ő tanította anno. A minap egy országos rendezvényen voltam, ahol Szalay Ádámtól (gazdasági oldalról) és Bagdy Emőkétől (tudományos oldalról megközelítve) hallhattuk mindazokat a gondolatokat, amelyeket mi már jó pár évvel korábban megtanultunk a nyelvstúdióban a motivációról, a tanulásról, a fejlődésről, a kreatív gondolkodásról és a csapatmunka fontosságáról. J Számomra csak évekkel a stúdió elhagyása után vált világossá, hogy tanítási módszerével a Tanárnő jóval a tömegek előtt járt. Több mint húsz évvel ezelőtt ő már úgy tanított, ahogy akkor azt Magyarországon még nem sokan tették."

BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar, kutatómunkát a SOTE-EOK-ban végzem, Két egyetemi lap újságírója, video-szekciójának egyik szerkesztő riportere. Németet tanítottam egy szoros német együttműködéssel működő, gépkocsik szoftvereit fejlesztő cégnél.

 Anita