Barion Pixel

Tantermi képzések

Szeretnél úgy tanulni, hogy amit egyszer megtanultál, azt sose felejtsd el?

Ismerem a problémád.

Nem tudsz koncentrálni a tanulásra. Hiába tanulsz, másnapra elfelejted, és kezdheted elölről. Amit kínkeservvel mégis megtanultál, nem tudod akkor előhívni, amikor szükséged lenne rá. Ezért nem sikerülnek jól a vizsgáid, a szakmai pályafutásodban elakadtál, nem vagy képes idegen nyelvet megtanulni. Szégyelled magad.

Jobb agyféltekés tanulási tréning

Nem tanulási problémád van, csupán nem tudsz tanulni.

Hogyan változik meg az életed a velem töltött 2 nap után?

Bizonyítékot kapsz arra, hogy jó a memóriád, csak nem volt bejáratva. Ne félj attól, hogy neked ez nem megy. Úgy tanulsz, ahogyan gyermekkorodban. Akkor még tudtál tanulni, az iskola rontott el.

Okos vagy és ezt már érezni is fogod. Büszke leszel magadra.

Magabiztos leszel, sikereket érsz el a munkádban. Többet keresel, könnyedén alkalmazkodsz a változásokhoz.

Nyugalmat, biztonságot sugárzol, ami jó hatással lesz a családodra, munkatársaidra.

Miért én vagyok a legjobb választás?

A tapasztalat mindent visz. 36 évig tanítottam, 20 évig tolmácsoltam, 26 évig készítettem diákokat nyelvvizsgára, és 10 éve tanítom az embereket örömmel, hatékonyan tanulni. 20 éve szenvedéllyel követem a neurológusok felfedezéseit a témában, és próbálom ki azokat a gyakorlatban.

Nem csak a szakmámhoz értek, hanem érzem az embereket, rájuk tudok hangolódni. Át tudom adni a tudást.

Amit más nem csinál

Egyetlen tanulási technika sem működik önmagában. Az embert 95%-ban a tudatalattija irányítja. Mivel tudatalatti, ezért nem tudsz róla.

A negatív emlékek irányítják az életed, ezért nem hozod ki magadból a rejtett képességeket.

Ebben segítek neked. Megkeressük, hogy milyen karakter vagy, mi működtet, mi az, ami gátol. Ezeket felismerve már fel tudod oldani őket.

Mivel a tanulás folyamata, s a lelki működés kortól függetlenül azonos, ezért a különböző generációkkal egy csoportban dolgozom.

A 10 év tapasztalat alátámasztotta, hogy jó döntést hoztam, mikor összehoztam a korcsoportokat. Az életben is együtt vagyunk, csupán a motivációban van eltérés.

14-18 éveseknek

Végre egy olyan komplex tanulási csomag, amivel középiskolások, nyolcadikosok, maxpontos felvételi pontszámot kaphatnak.

44 900 Ft

Egyetemistáknak

Végre egy olyan komplex tanulás módszertan csomag, mellyel minden egyetemistának elsőre sikerülnek a vizsgái.

44 900 Ft

Felnőtteknek

Munka és család mellett nem tudsz eredményesen és gyorsan tanulni? A jobb agyféltekés tanulási tréningen 12-16 főnek tanítom meg a, gyors, értő tanulás módszerét.

44 900 Ft