Barion Pixel

Letölthető anyagok

Mennyire tudsz hatékonyan tanulni?

Teszteld le! 34 kérdés + kiértékelés, és azt is megtudod, miben kell fejlődnöd.

10 jótanács, melyekkel örömmel és hatékonyan tanulhat a gyermeked

Miért szülőknek? Mert az iskolában nem tanítják. Mert az ötödikes gyerek egyedül nem tudja megoldani a problémáját. Akkor ki fogja megtanítani? Ha felelős szülő vagy, akkor Te.

7 egyszerű, de hatásos koncentrációs gyakorlat

Sosem vagyunk csendben, nyugalomban. Vég nélkül zúdul ránk az információáradat. E-mailek hada, médiafogyasztás. Rossz hatását már érezzük. Nem tudunk figyelni, koncentrálni. Kimerültek vagyunk és sokat hibázunk. Egyetlen megoldás van, hogy visszaállítsuk agyunkat. Újra meg kell tanulni koncentrálni. 7 egyszerű de elképesztő hatékony koncentrációs gyakorlatot mutatok. Ha rendszeresen gyakorolsz, visszanyered az összpontosító képességed. Nem kell mást tenned, mint megadod a neved és emailcímed s máris letöltheted.

Hatékony tanulási tippek felnőtteknek

Felnőttként nehezebb tanulni? Nem feltétlenül. Másként kell tanulni. Hogyan? A tanulmányban lépésről lépésre gyakorlati tippeket kapsz a sikeres tanuláshoz és vizsgázáshoz.

Gyors tanulás – hatékony tanulás

Hogyan készítsd elő testedet, lelkedet, agyadat a hatékony tanuláshoz? Az ugye természetes, hogy edzés előtt bemelegítesz? Miért gondolod, hogy agyadat nem kell bemelegíteni? Hogyan és milyen zenére relaxálj? A mindennapi stressztől meg kell szabadulnod, mert a felfokozott lelki állapot a hatékonyságodat elképesztő mértékben lerontja.